Auto inkoop Kring van Dorth

Wij kopen uw auto in de buurt van Kring van Dorth

Autosloperij Smit

Wilt u van uw auto af en is hij het niet meer waard om te verkopen, dan kopen wij graag uw auto. Wij kopen sloopauto's op in de buurt van Kring van Dorth. U kunt bij ons langskomen, of wij halen de auto bij u op.

Uw oude auto levert geld op

Als uw auto het heeft begeven kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zijn van maandag tot en met zondag bereikbaar. U krijgt één van onze vakkundige collega’s aan de telefoon, waarmee u een aantal zaken over uw sloopauto doorneemt. Naar aanleiding hiervan zal hij een bod op uw auto uitbrengen. Dit bod kunt u afwijzen of aannemen. Neemt u het bod aan, dan kopen wij binnen 3 uur uw auto en komen wij deze ophalen op de afgesproken plek. Daar ontvangt u ook direct contant geld en het RDW vrijwaringsbewijs. Naast direct contact bieden wij de mogelijkheid om een contactformulier in te vullen op onze website. In dit formulier vult u uw kentekennummer, naam, telefoonnummer en e-mailadres in. Zodra wij dit contactformulier hebben ontvangen, nemen wij binnen 10 minuten contact met ons op. Aan de telefoon neemt u een aantal vragen met onze collega door, waarna een taxatie wordt gedaan. Gaat u akkoord, dan kopen wij binnen 3 uur uw auto. Op locatie ontvangt u van ons het contante geld en de vrijwaring van de RDW.

Auto onderdelen in Kring van Dorth nodig?

Bent u op zoek naar auto onderdelen in Kring van Dorth? Dan bent u bij onze autosloper aan het goede adres! Ons aanbod bestaat uit nieuwe auto onderdelen, gebruikte auto onderdelen en sloopauto onderdelen. U kunt geheel kosteloos een offerte aanvragen door het contactformulier in te vullen!

Contact

Industrieweg 26
2712 LB Zoetermeer

Tel: 079 360 69 35

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.